Det här är Skuttlings

Jag som driver denna sida och företaget Skuttlings Design & Trädgård heter Lena Melin. Mitt intresse för trädgård och framför allt blommor minns jag fanns redan när jag var riktigt liten. Jag och min bror fick var sitt trädgårdsland från min Farmor att odla i  och som vi ömt vårdade och nyfiket gick och förvånades över vad som kom upp dag för dag. Kommer dock inte ihåg att det fanns något ogräs på den tiden 🙂

Sedan oktober 2012 har jag och min man Anders en gård på Gotland med ca 7500 kvm mark. Allt är inte odlingsbart men tillräckligt för många år framöver.

På Skuttlings säljer vi de fantastiska krukorna från Cadabra Design samt växtstöd och annat bra till trädgården. Än så länge håller vi på att bygga upp sortimentet så mest fokus ligger på krukor och växtstöd än så länge.

Cadabra har många fler typer av krukor än de vi lagerför men allt går att beställa om ni fastnar för annat än det jag har hemma.

I sommar kommer vi även att delta och visa vår trädgård på Öppna trädgårdar. Trädgården är under uppbyggnad då den endast är ett år gammal men mycket har hänt i alla fall.

Annons

2 tankar om “Det här är Skuttlings

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s