Öppet!

Nu har butiken blivit såpass klar att vi börjat ha öppet på helgerna. Än så länge gapar det lite tomt i hyllorna men det fylls snart på. Vi har fin,fina skinn. Stora och små växtstöd, ljusstakar, vaser, krukor mm. Idag kommer Gotland.net för att titta och hoppas jag, göra ett reportage.

Verandan på baksidan är snart klar och kan fyllas med krukor och annat. Här kommer lite bilder. Kommer fylla på med fler under dagen.

Skinn mm_2

 

Skinn mm_2-5

 

Skinn mm_2-4

 

Skinn mm_2-3

 

Skinn mm_2-2

 

Skinn mm_2-6

 

April 4

 

April 6

 

Skinn mm

 

Skinn mm-2

 

Skinn mm-3

 

3 tankar om “Öppet!

 1. Ser jättefint ut!

  Nu har jag sått lite olika blomfröer. Lavendeln testar jag på olika sätt, lite ute, inne i kruka och lite inne i kruka efter att fröerna legat i frysen en vecka. Nu får vi se vilka som kommer upp och växer till sig. Tänkte köpa ngr plantor att komplettera med. Det blir nog både lavendel och stäppsalvia. Tyvärr så tycker Sven inte om att gräva och plantera så jag får försöka att göra det mesta själv.

  Idag åker jag på Spa i Tylösand. Vi är några grannar som åker varje år. Vi är nu inne på vårt tolfte år. Det brukar bli en del träning, får se vad jag orkar. Det som är lite jobbigt är att jag vill till landet också och fortsätta rensa rabatter, och lyssna på fåglarna.

  Lycka till med affären! Hälsa Anders!

  Kram Annette

  Med vänlig hälsning, Annette Carlsson

  • Lavendeln är svår att dra upp inne från frön. Bäst är att så ute på hösten. Vad jag har för mig skall även frösådden in och ut ur kylen nån gång och sår man den ute på hösten sköts det per automatik av naturen själv. Stäppsalvian är jättefin tycker jag. Den har jag massor av. Den är också frösådd. Lite enklare att så än lavendeln. Men när du har lavendelplantor kommer du varje vår få massa nya plantor då de självsår sig riktigt bra.

   Ha det så gott på Spadagen. Kram!

   /Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s